Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Scootmobiel > 2 persoons (duo)

EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk

EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk  EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



EGO City AX3 2,1 kW 72 V 20 Ah tuktuk

Pluspunten:
+ 25 km/u
+ Zonder rijbewijs (Scootmobiel) of rijbewijs AM (bromfiets rijbewijs vanaf 16 jaar) 
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Accu configuraties:
- 72V 20Ah | 1,4 kW/u standaard accu's (5x 12V/20Ah) bereik tot 30 km
- 72V 25Ah | 1,8 kW/u Polar Bear Ultra accu (5x 12V/25Ah) bereik tot 50 km
- 72V 45Ah | 2,7 kW/u Polar Bear Polar Bear lithium-ion met BMS-app bereik tot 100 km

Stel hieronder uw voertuig samen:

Kleur
Batterijtype
Afmontage



Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2012101


Voorste bagagedrager

De voorste bagagedrager van de EGO City AX3 is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stevigheid. Het stevige, zwart metalen frame biedt niet alleen voldoende ruimte voor het vervoeren van verschillende soorten bagage, maar zorgt er ook voor dat de lading veilig op zijn plaats blijft, zelfs bij hobbelige ritten. Dit maakt het een ideale keuze voor dagelijks gebruik, zoals het vervoeren van boodschappen, persoonlijke bezittingen of lichte apparatuur. De open structuur van de drager maakt het eenvoudig om items vast te zetten, zodat ze niet verschuiven tijdens het rijden. Dankzij het robuuste ontwerp draagt deze bagagedrager aanzienlijk bij aan de veelzijdigheid van de EGO City AX3, wat de scootmobiel geschikt maakt voor zowel korte als langere ritten.
 

Daarnaast draagt de positie van de bagagedrager aan de voorkant bij aan de balans van de scootmobiel. Hierdoor blijft het rijgedrag stabiel, zelfs wanneer de drager volledig beladen is. Dit praktische ontwerp maakt het gemakkelijk om spullen mee te nemen zonder in te boeten op veiligheid en comfort tijdens het rijden.

Achterdrager en verlichting

De EGO City AX3 beschikt over een ruime en stevige achterdrager, die zich perfect leent voor het vervoeren van grotere voorwerpen of zwaardere ladingen. Het robuuste ontwerp van de achterdrager zorgt ervoor dat hij bestand is tegen dagelijks intensief gebruik, zonder aan kwaliteit in te boeten. Deze drager biedt veel ruimte en is ideaal voor het vervoeren van boodschappen, gereedschap of andere noodzakelijke voorwerpen die meer ruimte nodig hebben. De achterdrager is goed geïntegreerd in het ontwerp van de scootmobiel en is strategisch geplaatst voor gemakkelijk laden en lossen.
 

Wat de veiligheid betreft, zijn de achterlichten van de EGO City AX3 helder en goed zichtbaar, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. De krachtige LED-lampen aan de achterzijde zorgen ervoor dat de scootmobiel altijd goed opvalt, wat de veiligheid op de weg aanzienlijk verhoogt. De verlichting is bovendien energiezuinig, wat de levensduur van de batterij ten goede komt. Hierdoor kan de bestuurder met een gerust hart in het donker of bij slecht weer rijden, wetende dat hij goed zichtbaar is voor andere weggebruikers.

Comfortabele dubbele zitplaatsen

De EGO City AX3 is uitgerust met comfortabele dubbele zitplaatsen die ideaal zijn voor zowel de bestuurder als een passagier. Beide zitplaatsen zijn voorzien van dikke, gewatteerde kussens die het comfort aanzienlijk verhogen, vooral tijdens langere ritten. De royale beenruimte en brede zitting maken het mogelijk om ontspannen te rijden, zonder vermoeidheid te voelen, zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien zijn de stoelen bekleed met een duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, wat zorgt voor een langdurige frisheid en comfort.
 

De armleuningen bieden extra ondersteuning en dragen bij aan een stabiele zitpositie, waardoor de bestuurder en passagier meer rust ervaren tijdens het rijden. Dit maakt de EGO City AX3 bijzonder geschikt voor personen die langere afstanden willen afleggen zonder in te boeten op comfort. Ook de ergonomische vormgeving van de zitplaatsen draagt bij aan de algehele rijervaring, waardoor deze scootmobiel uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik.

Digitaal display

Een van de meest opvallende kenmerken van de EGO City AX3 is het digitale dashboard. Dit high-tech display biedt de bestuurder in één oogopslag toegang tot essentiële informatie zoals snelheid, batterijstatus en afgelegde kilometers. Het heldere, overzichtelijke scherm is eenvoudig af te lezen, zelfs bij fel zonlicht, wat de veiligheid en het gemak tijdens het rijden vergroot. Het digitale dashboard is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat de bestuurder altijd volledig op de hoogte is van de status van de scootmobiel.
 

Het dashboard bevat ook extra functies zoals waarschuwingen bij lage batterijspanning en andere indicatoren die de rijervaring verbeteren. Door deze moderne technologie in de EGO City AX3 te integreren, wordt niet alleen de algehele rijervaring verbeterd, maar draagt het ook bij aan de veiligheid van de bestuurder. Dit maakt de scootmobiel een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een modern vervoermiddel met alle nodige functies binnen handbereik.

Voorste schrijfrem en wielophanging

De EGO City AX3 is uitgerust met een geavanceerd remsysteem dat zorgt voor maximale controle en veiligheid tijdens het rijden. De voorste schijfrem biedt uitstekende remkracht, zelfs onder natte of gladde omstandigheden, waardoor de bestuurder snel en veilig kan reageren in onverwachte situaties. De stevige band in combinatie met de schijfrem zorgt ervoor dat de scootmobiel een optimale grip op de weg heeft, wat de stabiliteit tijdens het rijden bevordert.
 

Deze hoogwaardige remtechnologie, gecombineerd met duurzame banden, maakt de EGO City AX3 niet alleen betrouwbaar, maar ook bijzonder veilig voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om stedelijke ritten of langere afstanden, het remsysteem van de scootmobiel biedt altijd de nodige ondersteuning om veilig en zonder zorgen van punt A naar punt B te komen.

Specificaties

Merk Geco
Model EEC Ego City AX3
Snelheid 25 km/h
Straatlegaal EEC-weggoedkeuring L2e-P
Vermogen 2,1 Kw
Snelheidsstanden 3 Standen
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 20ah tot 30 km | 25ah tot 50 km | 45ah tot 100 km (u kunt hierboven de gewenste accu selecteren)
Batterij type Polar bear Lithium
Bereik 30, 50 of 100 km
Laadtijd 6 - 8 uur
Algemeen
Banden 3.00 - 10
Vering Schokdemper
Remmen Hydraulische schijfrem, trommelremmen, Handrem 
Gewicht met accu 156 kg
Gewicht zonder accu 132 kg
Laadvermogen 210 kg
Oplader 72V Lader, 2,5A  - 3,0A
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2270x950x1250 mm
Zithoogte (vanaf de grond) 675 mm
Bodemvrijheid 150 mm
Hoogte vanaf het voetstuk tot de grond 270 mm
As afstand 1530 mm
Afmetingen in de doos 2160x920x610 mm

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops