Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Met laadbak > Mini Pick-up

Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform

Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform  Geco gXP Tuktuk 1,8 kW  pick-up platform

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



Geco gXP Tuktuk 1,8 kW pick-up platform

Pluspunten:
+ 25 of 45 km/u
+ Minimiaal rijbewijs AM (bromfiets rijbewijs vanaf 16 jaar)
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Accu configuraties:
- 72V 45Ah | 3,2 kW/u standaard accu's (6x 12V/45Ah) bereik tot 40 km
- 72V 50Ah | 3,6 kW/u Polar Bear LifePo4 lithium accupakket bereik tot 65 km
- 72V 100Ah | 7,2 kW/u Polar Bear LifePo4 lithiumbatterijpakket, bereik tot 131 km

Stel hieronder uw voertuig samen:

Snelheid
Trekhaak



Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2012181


Dashboard

Het dashboard van de Geco gXP Mini is ontworpen om een heldere en overzichtelijke ervaring te bieden aan de bestuurder. Het beschikt over een groot digitaal scherm waarop essentiële rij-informatie zoals snelheid, acculading en gereden kilometers duidelijk wordt weergegeven. De snelheid wordt in grote groene LED-cijfers aangegeven, wat zorgt voor optimale leesbaarheid, zelfs in slecht verlichte omstandigheden.
 

Het accuniveau wordt gepresenteerd met een visuele batterij-indicator die in vier segmenten de resterende lading toont. Verder zijn er iconen aanwezig voor richtingaanwijzers en lichtsignalen, wat het rijgemak vergroot. Dit moderne, minimalistische ontwerp biedt niet alleen functionaliteit, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling van het voertuig.

Vering

De Geco gXP Mini is uitgerust met een stevig verings- en dempingssysteem dat ontworpen is voor een soepele en comfortabele rit, ongeacht het terrein. De dubbele schokdempers, voorzien van felrode spiraalveren, spelen een cruciale rol in het absorberen van schokken en trillingen tijdens het rijden, waardoor de rijervaring aanzienlijk wordt verbeterd. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij oneffen wegen de stabiliteit en het rijcomfort behouden blijven.
 

De keuze voor robuuste materialen garandeert dat het veersysteem duurzaam is en bestand tegen zware belasting en langdurig gebruik. Deze vering is speciaal afgestemd op de compacte maar veelzijdige aard van de Geco gXP Mini, die zowel in stedelijke omgevingen als op ruwere terreinen goed uit de voeten kan.

Accu pakket positie

Het accupakket van de Geco gXP Mini is zorgvuldig geplaatst om zowel de gewichtsverdeling als de veiligheid van het voertuig te optimaliseren. Deze sectie is voorzien van meerdere krachtige lithium-ion batterijen die zijn vastgezet met stevige metalen beugels en rails, wat zorgt voor een stabiele positionering tijdens het rijden.
 

Het geavanceerde ontwerp van de accu-opslagruimte biedt gemakkelijke toegang voor onderhoud en vervanging, zonder in te boeten op veiligheid. De oranje kabels, die duidelijk zichtbaar en netjes georganiseerd zijn, vormen de verbinding tussen de accu’s en de elektromotor. Deze batterijen leveren voldoende vermogen om lange afstanden af te leggen zonder frequent opladen en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor brandstofmotoren.

Motor

De elektromotor van de Geco gXP Mini is een krachtig, efficiënt en duurzaam onderdeel dat is ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren onder verschillende rijomstandigheden. De motor is netjes geplaatst in een stevige behuizing die zorgt voor optimale bescherming tegen de elementen en slijtage.
 

De motor wordt gevoed door de hoogwaardige lithium-ion batterijen en is verbonden met het elektrische systeem van het voertuig via dikke, goed geïsoleerde kabels. Dit zorgt ervoor dat de energie efficiënt wordt overgebracht naar de aandrijving. De motor is ontworpen om stil en soepel te werken, met minimale trillingen en geluidsoverlast, wat de rijervaring aanzienlijk verbetert. Bovendien draagt het compacte ontwerp van de motor bij aan het lage gewicht van het voertuig, wat resulteert in een hogere energie-efficiëntie en langere actieradius.

Laadruimte

De laadruimte van de Geco gXP Mini is ruim en functioneel, ontworpen met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak. De stevige zijpanelen kunnen volledig worden geopend, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot de laadruimte. Dit maakt het eenvoudig om goederen te laden en lossen, zelfs in krappe ruimtes.
 

Het laadoppervlak zelf is vlak en breed genoeg om een verscheidenheid aan ladingen te dragen, van bouwmaterialen tot boodschappen, waardoor het voertuig geschikt is voor zowel commercieel gebruik als persoonlijke taken. De laadkleppen zijn voorzien van een stevige sluiting om de veiligheid van de lading te garanderen tijdens het transport. Dankzij de robuuste constructie kan de laadruimte ook zwaardere ladingen aan zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van het voertuig, waardoor het een uitstekende keuze is voor licht werk in stedelijke omgevingen of op het platteland.

Specificaties

Merk Geco
Model EEC gXP
Snelheid 40 km/h
Straatlegaal EEC-weggoedkeuring L2e-U
Vermogen nominaal / maximaal 1,8 / 2,4 Kw
Energieverbruik 55Wh/Km
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 3,2 tot 7,2 Kw/u | 72V (u kunt hierboven de gewenste accu selecteren)
Batterij type Polar bear Lithium
Bereik 40 - 131 km
Laadtijd 6 - 8 uur
Algemeen
Banden V 110/90-16 | A 3,75-12
Vering Verende voorvork | Bladveer
Remmen Hydraulische schijfrem  
Gewicht met accu 245 kg
Toegestaan gewicht 625 kg
Laadvermogen 400 kg
Oplader 72V Lader
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2985x1160x1420 mm
Zithoogte (vanaf de grond)
Bodemvrijheid 150 mm
Spoorbreedte 1050 mm
Wielbasis 1980 mm
Draaicirkel 4000 mm

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops