Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Elektrische golfkar

GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u

GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u  GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



GECO elektrische golfkar 5kW 48V 155Ah | 33 km/u

Pluspunten:
+ 33 km/u
+ Geen rijbewijs nodig! voor op eigen of toegestaan terrein
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Inbegrepen:
- Aluminium velgen
- Achteruitrij signaal
- 155Ah accu tot 60 km actieradius
- LCD display

Stel hieronder uw voertuig samen:




Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2012001


Dashboard

De Geco Elektrische Golfcar is uitgerust met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk dashboard dat alle essentiële bedieningselementen bevat voor een moeiteloze rit. Het dashboard bevat een compact digitaal display, waarop belangrijke informatie zoals de batterijstatus en rijgegevens duidelijk worden weergegeven.
 

Daarnaast zijn er vier bekerhouders geïntegreerd in het ontwerp, waardoor je onderweg gemakkelijk een drankje kunt meenemen. Het stop- en gaspedaal zijn duidelijk gemarkeerd met "STOP" en "GO", wat de bediening intuïtief maakt voor zowel ervaren als nieuwe gebruikers.
 

Het hele ontwerp is stevig en functioneel, ideaal voor gebruik op de golfbaan of andere recreatieve terreinen. Waarschuwingsstickers en bedieningsinstructies zijn duidelijk zichtbaar, wat de veiligheid en het gebruiksgemak bevordert.

Digitale display

Het digitale display van de Geco Elektrische Golfcar biedt een helder en duidelijk overzicht van de belangrijkste rij-informatie. De snelheid wordt in het midden weergegeven, samen met de batterijstatus (SOC) die in procenten wordt aangegeven, zodat je precies weet hoeveel energie er nog beschikbaar is. Daarnaast toont het display de afgelegde afstand (ODO), de ritafstand (TRIP), en de gekozen versnelling (R, N, D).
 

Het scherm is gebruiksvriendelijk en goed leesbaar, zelfs in fel zonlicht, wat ideaal is voor zowel dagelijkse ritten als recreatief gebruik op de golfbaan. Onder het display bevinden zich schakelaars voor de verlichting en waarschuwingssignalen, evenals een USB-oplaadpoort voor het opladen van apparaten tijdens het rijden.
 

Dit systeem maakt de Geco Elektrische Golfcar intuïtief en gemakkelijk te bedienen, wat zorgt voor een zorgeloze en comfortabele rijervaring.

Stop en go pedalen

De Stop en Go pedalen van de Geco Elektrische Golfcar bieden een intuïtieve bediening voor bestuurders. Het robuuste ontwerp zorgt voor duidelijke instructies: het linker pedaal wordt gebruikt om te remmen (Stop), terwijl het rechter pedaal zorgt voor versnelling (Go). Deze eenvoudige configuratie verhoogt de veiligheid en het gemak voor de bestuurder, vooral bij gebruik op golfbanen of in recreatieve omgevingen.
 

Het stevige materiaal en het antislipoppervlak maken deze pedalen duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik.

Wielophaning, vering en remmerij

Deze afbeelding toont de wielophanging en vering van de Geco Elektrische Golfcar. De stevige schokdempers en spiraalveren zorgen voor een comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Het robuuste ontwerp van de ophanging en de brede off-road banden bieden uitstekende grip en stabiliteit, waardoor de golfcar geschikt is voor uitdagende oppervlakken. De krachtige schijfremmen zorgen voor betrouwbare remprestaties, wat bijdraagt aan de veiligheid van de bestuurder en passagiers, ongeacht de omstandigheden op de golfbaan of andere terreinen.

Velgen en banden

Deze afbeelding toont de velg en band van de Geco Elektrische Golfcar. De robuuste off-road band met grof profiel biedt uitstekende tractie, ideaal voor rijden op moeilijk terrein zoals golfbanen en andere off-road omgevingen. De stevige velg is niet alleen ontworpen voor duurzaamheid, maar voegt ook een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan het voertuig. Deze combinatie van velg en band zorgt voor optimale grip en stabiliteit, zelfs op oneffen ondergrond, wat de rijervaring comfortabel en veilig maakt.

Specificaties

Merk Geco
Model Elektrische golfkar
Snelheid 33 km/u
Straatlegaal -
Vermogen 5 Kw 
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 7,4 kW/u |  155Ah
Batterij type Loodgel
Bereik  Tot 50 - 60 km
Laadtijd 6 - 8 uur
Algemeen
Banden V 23x10 | A 10,5x14
Vering  Schokbrekers | Torsiestang veer
Remmen Hydraulische schijfremmen
Gewicht inclusief accu 550 kg
Toegestaan gewicht 350 kg
Oplader 48V Lader
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2800x1280x2090 mm
LxBxH in de doos 2320x1320x1310 mm
Bodemvrijheid 330 mm
Wielbasis 1710 mm
Spoorbreedte  1280 | 1240 mm
Draaicirkel in m 4,2 m

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops