Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Elektrische brommobiel

EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u

EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u  EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



EGO! eK4 4kW 60V elektrische minicar | 45 km/u

Pluspunten:
+ 25 of 45 km/u
+ Minimaal rijbewijs AM (bromfiets rijbewijs vanaf 16 jaar)
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Accu configuraties:
- 60V 60Ah | 3,6 kW/u Ultra accu's (5x 12V/60Ah) bereik tot 40 km
- 60V 125Ah | 7,5 kW/u Ultra accu’s (5x 12V/125Ah) bereik tot 80 km

Stel hieronder uw voertuig samen:

Kleur
Batterijtype



Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2010190


Dashboard van de EGO eK4

De EGO eK4 is voorzien van een strak en modern dashboard, ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten. Het stuur heeft een minimalistisch design met het EGO-logo centraal geplaatst, omringd door eenvoudig te bedienen knoppen die de rijervaring intuïtief en comfortabel maken.
 

Het dashboard zelf bevat twee grote digitale displays. Links bevindt zich een helder snelheidsdisplay dat alle essentiële rij-informatie toont, zoals snelheid en accustatus. Aan de rechterkant is een multimedia-display geplaatst dat toegang biedt tot verschillende functies, zoals de radio, muziek, Bluetooth-telefoonverbinding, en navigatie-instellingen. Deze interface maakt de bediening eenvoudig en overzichtelijk, waardoor de bestuurder snel kan schakelen tussen verschillende modus.
 

Het dashboardpaneel heeft een moderne uitstraling met zilverkleurige accenten die goed aansluiten bij het strakke ontwerp. Aan de onderkant van het dashboard bevindt zich een draaiknop voor de bediening van de klimaatinstellingen, wat het comfort tijdens de rit verhoogt. De luchtroosters aan beide zijden van het dashboard zorgen voor een efficiënte luchtstroom in het voertuig.
 

De EGO eK4 biedt een moderne en gebruiksvriendelijke cockpit die rijcomfort en technologische vooruitgang combineert, ideaal voor de stadsrijden

Zithouding en interieur

De EGO eK4 biedt een ergonomische en comfortabele zitpositie, met een interieur dat zowel praktisch als stijlvol is vormgegeven. De voorstoelen zijn ontworpen met hoogwaardige bekleding en zijn voorzien van nette stiksels, wat zorgt voor zowel comfort als een luxe uitstraling. De bestuurdersstoel is uitgerust met een armleuning voor extra gemak tijdens het rijden, waardoor lange ritten comfortabeler worden.
 

De achterbank is eenvoudig maar functioneel, met voldoende ruimte voor passagiers of opslag. Het interieur is afgewerkt met strakke lijnen en een moderne uitstraling, waarbij de deurpanelen zilverkleurige accenten hebben die goed aansluiten bij het dashboardontwerp.
 

De EGO eK4 combineert comfort en een strak, modern ontwerp, waardoor het interieur niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook praktisch is voor dagelijks gebruik in de stad

Ruimte voor wel 4 personen

De EGO eK4 biedt comfortabele zitruimte voor maximaal vier personen, wat uitzonderlijk is voor een voertuig van dit formaat. De achterbank is ruim genoeg om twee passagiers comfortabel te vervoeren, terwijl de hoogwaardige bekleding en nette stiksels zorgen voor zowel duurzaamheid als comfort tijdens de rit.
 

De zitplaatsen zijn ontworpen met het oog op efficiënt ruimtegebruik, waardoor de passagiers zowel voorin als achterin voldoende beenruimte hebben. Ondanks het compacte formaat van de auto biedt de EGO eK4 voldoende ruimte voor korte stadsritten met meerdere passagiers, zonder in te leveren op comfort. De achterbank biedt bovendien een praktische en ergonomische zitpositie, wat de auto ideaal maakt voor dagelijks gebruik of incidenteel transport van extra passagiers.
 

De combinatie van een doordacht interieurontwerp en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de EGO eK4 optimaal gebruik maakt van zijn ruimte, terwijl het tegelijkertijd een comfortabele rijervaring biedt voor vier personen.

Kanteldak van de EGo eK4

De EGO eK4 is voorzien van een praktisch kanteldak, dat zorgt voor extra ventilatie en licht in het voertuig. Dit kanteldak kan eenvoudig worden geopend om frisse lucht binnen te laten tijdens het rijden, wat de rijervaring nog aangenamer maakt, vooral op warme dagen. Het systeem is voorzien van een stevig bevestigingsmechanisme en een verduisteringsscherm dat kan worden gesloten om overmatige zoninstraling te verminderen.
 

Het kanteldak biedt niet alleen functionaliteit, maar geeft het interieur ook een ruimtelijker gevoel door het extra daglicht dat naar binnen valt. Dit maakt het voertuig luchtiger en comfortabeler voor zowel de bestuurder als de passagiers. Het eenvoudige ontwerp past goed bij de strakke, moderne uitstraling van het interieur van de EGO eK4

Achterruit van de EGO eK4

De EGO eK4 is voorzien van een praktisch vormgegeven achterruit die een helder en breed zicht naar achteren biedt. De ruit is voorzien van een stevige sluiting en kan gemakkelijk worden geopend voor extra ventilatie of toegang. Het ontwerp van de achterruit zorgt ervoor dat de bestuurder tijdens het rijden een goed zicht heeft op de omgeving achter het voertuig, wat bijdraagt aan de veiligheid en het gemak tijdens het manoeuvreren.
 

De afwerking rondom de achterruit sluit naadloos aan op het interieur, met strakke lijnen en hoogwaardige materialen die de moderne uitstraling van de EGO eK4 versterken. Het raammechanisme is eenvoudig te bedienen, en de stevige afdichting zorgt ervoor dat het voertuig goed beschermd is tegen weersinvloeden.
 

De combinatie van zichtbaarheid en functionaliteit maakt de achterruit van de EGO eK4 een essentieel onderdeel van het praktische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de mini car.

Specificaties

Merk Ego!
Model EEC EGO! eK4
Snelheid 45 km/u
Straatlegaal L6e-BP / EEC-weggoedkeuring
Vermogen 4 Kw Borstelloze AC-motor
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 3,6 tot 7,5 Kw/u 72V (u kunt hierboven de gewenste accu selecteren)
Batterij type Lithium
Bereik  Tot 40 - 80 km (afhankelijk van de configuratie) 
Laadtijd 8 - 10 uur
Algemeen
Banden V 135/70-R12 | A 135/70-R12
Vering Onafhankelijke ophanging
Remmen Hydraulische schijfremmen
Gewicht inclusief accu 588 kg
Gewicht zonder accu 406 kg
Toegestaan gewicht 250 kg
Oplader 72V Lader
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2520x1290x1625 mm
Bodemvrijheid 116 mm
Wielbasis 1720 mm
Spoorbreedte  1270 | 1270 mm
Draaicirkel in m 12 m

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops