Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Elektrische brommobiel

EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u

EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u  EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



EGO! eK3 V3 1,5 kW 60V elektrische brommobiel | 25 of 45 km/u

Pluspunten:
+ 25 of 45 km/u
+ Minimaal rijbewijs AM (bromfiets rijbewijs vanaf 16 jaar)
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Standaard accu:
- Incl. AGM 60V 60Ah (5x 12V 60Ah)
- Laadtijd 8 - 10 uur bij max. 10A laadstroom
- Inclusief laadkabel met Schuko-stekker

Stel hieronder uw voertuig samen:

Kleur
Batterijtype
Snelheid



Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2010182


Modern besturingssysteem van de Ek3

Het dashboard van de Ek3 elektrische brommobiel straalt technologie en gebruiksgemak uit. Centraal in het ontwerp staat een strak vormgegeven stuur met geïntegreerde bedieningselementen aan beide zijden voor optimale controle tijdens het rijden. De handgrepen zijn ergonomisch en bieden een stevige grip, terwijl de knoppen gemakkelijk bereikbaar zijn.
 

Het stuur is voorzien van een aantal functies, waaronder verlichting en snelheidsbediening, waardoor de bestuurder snel kan schakelen tussen verschillende functies zonder afleiding. Het centrale logo "Ego" voegt een vleugje stijl toe aan het functionele ontwerp.
 

Het dashboard zelf heeft een moderne, geborsteld aluminium look, wat de hoogwaardige afwerking van het interieur benadrukt. Aan de rechterkant bevinden zich duidelijke schakelaars voor de ventilatie en andere functies, wat zorgt voor een intuïtieve bediening. Onder het stuur bevindt zich een compact mediapaneel met USB-poorten en bedieningsknoppen voor multimediafuncties, zoals radio en geluidsbediening, waarmee de bestuurder toegang heeft tot entertainment tijdens de rit.
 

Het geheel straalt een moderne, minimalistische esthetiek uit met een duidelijke focus op functionaliteit en een hightech rijervaring, passend bij de innovatieve aard van de Ek3.

 

Geavanceerde bedieningselementen

Het stuur van de Ek3 elektrische brommobiel is uitgerust met moderne en goed geplaatste bedieningselementen, die zorgen voor een soepele en intuïtieve rijervaring. De rechterhandgreep biedt eenvoudige toegang tot een aantal essentiële functies, met name de schakelfunctie (DNR – Drive, Neutral, Reverse) die het schakelen tussen rijden, neutraal en achteruit rijden moeiteloos maakt.
 

Daarnaast zijn er knoppen voor de verlichting, inclusief dim- en grootlicht, waardoor de bestuurder het voertuig gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende rijomstandigheden. De opvallende rode knop, duidelijk zichtbaar, bedient de claxon, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang in geval van noodsituaties.
 

De handgreep zelf is ergonomisch ontworpen en voorzien van een antislipstructuur, wat extra grip en comfort biedt tijdens het rijden. Het algehele ontwerp van de bedieningselementen is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan het moderne en hightech gevoel van de Ek3, met de focus op veiligheid en gebruiksgemak.

Achterruit met sluitmechanisme

De Ek3 elektrische brommobiel is voorzien van een grote achterruit die zorgt voor uitstekend zicht naar achteren en een ruimtelijk gevoel in de cabine. De ruit is strak geïntegreerd in het ontwerp van de achterzijde en biedt een helder en wijd uitzicht, wat ideaal is voor de veiligheid tijdens het rijden en parkeren.
 

Het sluitmechanisme in het midden van de achterruit zorgt voor een betrouwbare afsluiting, wat niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook het binnendringen van geluid en koude lucht minimaliseert. Dit mechanisme is gemakkelijk te bedienen en biedt een solide, stevige sluiting die past bij het robuuste ontwerp van de brommobiel.
 

De achterruit, omringd door een subtiele zwarte rand, voegt een modern en minimalistisch element toe aan het voertuig, wat zowel de esthetiek als de functionaliteit ten goede komt. Het ontwerp garandeert een optimale rijervaring, waarbij zicht, veiligheid en stijl hand in hand gaan.

Ruim en comfortabel

Het passagiersgedeelte van de Ek3 elektrische brommobiel is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten. De stoel heeft een ergonomisch ontwerp en is voorzien van een verstelbare hoofdsteun, wat extra comfort biedt tijdens langere ritten. De bekleding van de stoel heeft een moderne, stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een comfortabele zitervaring garanderen.
 

Het interieur is licht en ruim dankzij de grote zij- en achterramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht en een goed zicht naar buiten. De ramen zijn omlijst met strakke zwarte panelen, wat bijdraagt aan de moderne esthetiek van het voertuig.
 

De deuren zijn uitgerust met stijlvolle afwerkingen, waaronder een metalen handgreep en een handige opbergvak, wat zorgt voor zowel praktische opslagruimte als een premium gevoel. De achterste zitbank biedt niet alleen extra zitruimte voor passagiers, maar kan ook dienen als een plek om kleine bagage op te bergen. Het geheel straalt een gevoel van ruimte en comfort uit, ideaal voor stedelijke ritten of korte trips.

Comfortabele achterbank

De achterbank van de Ek3 elektrische brommobiel is ontworpen voor zowel comfort als functionaliteit. De bank is bekleed met een duurzame, zwarte stof die bestand is tegen dagelijks gebruik en eenvoudig te onderhouden is. De stoel is voorzien van een veiligheidsgordel, wat zorgt voor een veilige rit voor de passagier.
 

Onder de zitting bevindt zich een praktische opbergruimte, ideaal voor het opbergen van kleine persoonlijke items of benodigdheden. Deze verborgen opbergruimte draagt bij aan de efficiëntie en het opgeruimde gevoel in de cabine. Het ontwerp van de achterbank past naadloos bij de rest van het interieur, met strakke lijnen en een moderne uitstraling.
 

De vlakke zitting en stevige rugleuning zorgen ervoor dat de passagier comfortabel zit, zelfs tijdens langere ritten. De ruime opstelling van de bank zorgt ook voor voldoende beenruimte, wat het comfort verder verhoogt. Kortom, deze achterbank biedt zowel comfort als praktische opbergmogelijkheden, perfect voor stadsritten of korte trips.

Specificaties

Merk Geco
Model EEC EGO! eK3 V3
Snelheid 25 of 45 km/u
Straatlegaal EEC-weggoedkeuring L2e-P
Vermogen 1,5 Kw Borstelloze
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 60V 60Ah
Batterij type Lithium
Bereik  Tot 50 km
Laadtijd 8 - 10 uur
Algemeen
Banden V 120/70-12 | A 125/65-12
Vering Onafhankelijke ophanging
Remmen Hydraulische schijfremmen
Gewicht inclusief accu 413 kg
Gewicht zonder accu 270 kg
Toegestaan gewicht 164 kg
Oplader 60V Lader
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2110x1120x1630 mm
Bodemvrijheid 115 mm
Graadmeter 960 mm
Wielbasis 1620 mm

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops