Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Winkels

Service

Contact

Account

Mandje (0)

Home > Brommobiel > Elektrische brommobiel

Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u

Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u  Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u

Tot 5jaar garantie 6 Landelijke Experience Centers Zorgeloze servicepakketten
14 dagen bedenktermijn Scherpe prijzen Uw e-bike GRATIS thuis geleverd



Geco Tiro 1,5 kW elektrische brommobiel e-cabine scooter | 25 of 45 km/u

Pluspunten:
+ 25 of 45 km/u
+ Zonder rijbewijs (Scootmobiel) of minimaal rijbewijs AM (bromfiets rijbewijs vanaf 16 jaar)
+ Kia & Mia subsidie mogelijkheden

Standaard accu:
- Inclusief 3,6 kW/u | 60V 60Ah accu's
- laadtijd 8-10 uur bij max. 10A laadstroom
- inclusief lader Schuko stekker

Stel hieronder uw voertuig samen:

Kleur
Batterijtype
Snelheid



Proefrit in winkel Financieren



Artikelnr: 2010405


Digitaal dashboard

Dit moderne digitale dashboard biedt de bestuurder een duidelijke weergave van alle essentiële voertuiggegevens. In het midden worden de snelheid en rijmodus (zoals Neutraal, Vooruit en Achteruit) duidelijk weergegeven, zodat je altijd precies weet in welke stand het voertuig zich bevindt. Het display toont ook belangrijke informatie zoals de accustatus en kilometerteller.

 

Daarnaast zijn er snelkoppelingen naar functies zoals het multimedia-systeem, Bluetooth-connectiviteit en instellingen, waardoor het eenvoudig is om muziek te beheren of je apparaat te koppelen. Dit intuïtieve dashboard zorgt voor een comfortabele en probleemloze rijervaring, met alle benodigde functies binnen handbereik.

Ergonomisch stuur

Het voertuig is uitgerust met een overzichtelijk stuur dat speciaal is ontworpen voor comfort en gemakkelijke bediening. Aan beide kanten van het stuur bevinden zich handgrepen met een stevige grip, voorzien van hydraulische remhendels voor maximale controle en veiligheid tijdens het rijden.

 

De rijmodusschakelaar, strategisch geplaatst aan de rechterkant van het stuur, maakt het eenvoudig om te schakelen tussen Vooruit (D), Neutraal (N) en Achteruit (R). Deze handige plaatsing zorgt ervoor dat de bestuurder snel en soepel kan schakelen, zelfs in drukke verkeerssituaties.

 

Daarnaast zijn er diverse knoppen voor de bediening van de verlichting, knipperlichten en andere essentiële functies zoals de waarschuwingslichten. Deze knoppen zijn intuïtief geplaatst op het stuur voor snelle toegang, waardoor de bestuurder altijd de volledige controle heeft over het voertuig.

 

Het centrale digitale display achter het stuur biedt realtime informatie over snelheid, accustatus en rijmodus, terwijl de goed geplaatste bedieningselementen de rijervaring eenvoudig en comfortabel maken.

Compact en functioneel interieur

Het interieur van deze elektrische brommobiel combineert comfort en gebruiksgemak met een modern design. De ergonomisch gevormde bestuurdersstoel, bekleed met hoogwaardig zwart kunstleer, biedt uitstekende ondersteuning tijdens het rijden. Achter de bestuurdersstoel is er een extra zitplaats, zodat twee personen comfortabel kunnen reizen.

 

De strakke afwerking van het interieur met zwart kunststof geeft een moderne uitstraling, terwijl de stijlvolle vloermat extra grip en netheid biedt. Grote zijramen zorgen voor voldoende lichtinval, wat het ruimtelijke gevoel in de cabine vergroot. Dit functionele en comfortabele ontwerp is perfect afgestemd op het stedelijk gebruik van de brommobiel.

Ruimte achterzit en zicht naar buiten

De achterruimte van deze elektrische brommobiel is ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. De achterbank biedt een royale zitplaats voor een tweede passagier, met een strak afgewerkte zwarte bekleding die zowel stijlvol als onderhoudsvriendelijk is. Dankzij de efficiënte indeling is er verrassend veel beenruimte beschikbaar, waardoor de passagier comfortabel kan zitten, zelfs tijdens langere ritten. De veiligheidsgordel draagt bij aan de veiligheid van de passagier, wat het voertuig geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

 

Het grote achterraam biedt niet alleen een breed uitzicht naar buiten, maar zorgt ook voor een aangename lichtinval in de cabine. Dit geeft de passagier een gevoel van openheid en ruimtelijkheid, wat de rijervaring aangenamer maakt. Het panoramische uitzicht naar achteren is ideaal voor passagiers die tijdens de rit willen genieten van het veranderende stads- of landschap. Deze combinatie van comfort en lichtinval maakt de achterruimte een waardevolle toevoeging aan het totale interieur van de brommobiel.

Handige bediening binnen handbereik

Deze elektrische brommobiel is voorzien van een eenvoudig te bedienen schakelpaneel, ontworpen voor snel en intuïtief gebruik tijdens het rijden. Het paneel bevat drie belangrijke knoppen:
 

  • Mistlampen: De eerste knop is voor de mistlampen, wat zorgt voor extra zichtbaarheid bij slecht weer.
    Ruitverwarming: De middelste knop activeert de ruitverwarming, ideaal voor het snel ontdooien van de ruiten tijdens koude en vochtige omstandigheden.
  • Ruitenwisser: De laatste knop bedient de voorruitwisser, zodat de bestuurder bij regen of vuil op de ruit eenvoudig goed zicht kan behouden.

 

Deze knoppen zijn strategisch geplaatst en duidelijk gemarkeerd met pictogrammen, zodat de bestuurder tijdens de rit moeiteloos de juiste functies kan activeren zonder afleiding. Het strakke design van het paneel past bij de rest van het interieur, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en moderne uitstraling van de brommobiel.

Specificaties

Merk Geco
Model EEC Geco Tiro
Snelheid 25 of 45 km/u
Straatlegaal EEC-weggoedkeuring L2e-P
Vermogen 1,5 Kw Borstelloze AC-motor
Motorisch
Aandrijving Achterwiel aandrijving
Accu 4,6 Kw/u 60V 60Ah (u kunt hier boven de gewenste accu selecteren)
Batterij type Lithium
Bereik  Tot 50 - 60 km
Laadtijd 8 - 10 uur
Algemeen
Banden V 110/70-12 | A 4.50-10
Vering Onafhankelijke ophanging
Remmen Hydraulische schijfremmen
Gewicht inclusief accu 247 kg
Gewicht zonder accu 170 kg
Toegestaan gewicht 145 kg
Oplader 60V Lader
Afmetingen (in mm)
LxBxH  2230x1050x1620 mm
Zithoogte vanaf de grond 700 mm
Bodemvrijheid 115 mm
Graadmeter 1010 mm
Wielbasis 1520 mm
Breedte met spiegel 1260 mm

Bel mij terug

Wilt u graag een advies op maat? Dan zijn wij u graag van dienst en bellen wij u terug!

Bel mij terug >

Vraag een proefrit aan

Wilt u graag een proefrit maken? Dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een proefrit >





Fietsoptimaal.nl door ProShops